Robert Downey Jr. se întoarce în a treia parte a filmului „Sherlock Holmes“

Robert Downey Jr. a confirmat recent că a treia parte a seriei Sherlock Holmes este în lucru. Jude Law se întoarce şi el în rolul doctorului Watson.

Robert Downey Jr. a confirmat recent că a treia parte a seriei Sherlock Holmes este în lucru. Jude Law se întoarce şi el în rolul doctorului Watson.

Cu toate că în aceste zile îşi promovează cel mai recent film, The Judge, Robert Downey Jr. este asaltat de fani cu întrebări legate de continuări ale seriilor de succes Sherlock Holmes şi Iron Man.

Dacă despre Iron Man 4, actorul a lăsat să se înţeleagă că nu va mai exista o continuare (chiar a glumit spunând că va juca în partea a patra a seriei doar dacă filmul va fi regizat de bunul său prieten, Mel Gibson), atunci când a venit vorba despre Sherlock Holmes, Downey Jr. a confirmat că a bătut palma pentru al treilea film din serie.

„Da, Sherlock 3 este în lucru. Vrem ca acesta să fie cel mai bun film din serie, lucru care nu va fi uşor de realizat“, a mărturisit actorul de 49 de ani într-o sesiune de întrebări pe site-ul redditt.com. Vorbind despre seria de succes, Robert Downey Jr. a amintit şi de serialul cu acelaşi nume produs de BBC şi l-a lăudat pe Benedict Cumberbatch, cel care interpretează rolul detectivului Holmes.

Tot ce ştim până acum despre Sherlock Holmes 3 e că va fi regizat tot de Guy Ritchie, iar scenariul este semnat Drew Pearce, cel care a scris şi Iron Man 3. Şi chiar dacă nu îl vom mai vedea în Iron Man 4 e bine de ştiut că Downey Jr. şi-a prelungit colaborarea cu Marvel şi va apărea în The Avengers: Age of Ultron şi continuarea sa.

De Roxana Cornac

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro