Paul Damixie a realizat un remix pentru o piesă din top 10 Billboard

Când Adele și-a lansat single-ul de succes Hello, Paul Damixie a avut o idee inspirată: să-l remixeze. 

Paul Damixie, producător, remixer și DJ-ul proiectului Radio Killer a reușit să transforme hit-ul lui Adele, Hello, într-un imn house, cunoscut în întreaga lume. După succesul pe care l-a avut în Statele Unite cu acest remix, Paul a primit o propunere din parte trupei americane Fitz and the Tantrums pentru o colaborare.

Single-ul Handclap este primul de pe cel mai recent album al trupei din Los Angeles, intitulat Fitz and the Tantrums. Piesa a ajuns în Top 10 Billboard la categoriile Alternative Songs și Hot Rock Songs și a atras deja un milion de plays pe Spotify în prima săptămână de la lansare. Remixul lui Paul a fost lansat oficial pe canalul de Youtube al trupei și este disponibil în toate magazinele muzicale digitale.

Anul acesta Paul a primit premiul pentru cel mai ascultat remix din 2015 în SUA – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year) întocmai pentru remixul pentru piesa lui Adele. Premiul i-a fost înmânat de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia și unul dintre cei mai importanți DJ din lume.

Suntem curioase să vedem ce colaborări va mai avea Paul în curând!

erika
erika.chivu@ringier.ro