Cel mai popular serviciu de streaming de muzica din lume, Spotify, este acum disponibil în România

Spotify este disponibil acum și în România!

O veste pe care o așteptam de foarte mult timp – Spotify, cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume, este disponibil acum și în România! Serviciul poate fi utilizat atât gratuit, cât şi în varianta premium, pe bază de abonament lunar. 

Spotify s-a lansat în România!

Peste 35 de milioane de piese sunt gata să le descoperi!

Poți opta fie pentru versiunea Premium, în valoare de 4,99 de dolari, fie pentru cea gratuită. Pentru versiunea Premium, ai o perioadă de 30 de zile în care poți testa gratuit serviciul, folosind un card de credit. De ce Premium? Pentru că poți descărca muzica preferată și asculta oriunde fără conexiune la Internet, nu vei fi deranjat de reclame, vei putea da skip pieselor, iar calitatea sunetului va fi superioară.

Până te hotărăști dacă îi dai sau nu o șansă versiunii Premium, încearc-o pe cea gratuită care îți va oferi acces la toată muzica disponibilă pe Spotify și care cu siguranță va schimba felul în care ascultai muzică până acum.

Spotify este recunoscut pentru algoritmul care îți recomandă muzică în funcție de preferințele tale. Trebuie doar să alegi o piesă, un album sau un artist, iar Spotify îți va genera un playlist care te va ajuta să descoperi muzică asemănătoare. În plus, vei găsi topuri și posturi de radio în funcție de felul în care te simți sau activitățile pe care le desfășori.

Pe lângă muzică, nu rata nici podcasturile sau chiar stand up comedy cu nume mari precum Amy Schumer, Aziz Ansari, Jim Gaffigan sau Chris Rock.

Spotify rulează atât pe dispozitive mobile, cât şi pe laptop, PC sau tabletă.

Așadar, pregătește-te să te bucuri de cea mai nouă muzică din momentul în care apare și să descoperi artiști și genuri muzicale noi!

Foto: Shutterstock

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com