Penthouse impresionant, cu vedere deosebită

Dacă ești un admirator al caselor frumoase, nu trebuie să călătorești peste mări și țări pentru a-ți delecta privirile (și sufletul). Și peisajul imobiliar autohton oferă destule exemple de proprietăți impresionante – la care poți ajunge mai ușor decât crezi!

Un exemplu sugestiv este dat de locuința din imagini, disponibilă spre vânzare pe Imobiliare.ro, ce face parte dintr-un ansamblu rezidențial premiat în cadrul Anualei de Arhitectură, ediția 2015. Este vorba despre un apartament de tip penthouse, situat în zona Floreasca, ce dispune de o suprafață utilă de 270 de metri pătrați (305 metri pătrați construiți), compartimentată în patru camere (plus dependințe). Prețul solicitat de vânzător pentru proprietatea mobilată și utilată, așa cum se vede în imagini, este de 1,1 milioane de euro (+TVA).

Vezi mai multe detalii și fotografii!

Potrivit lui Robert Morel, Senior Consultant Sales Division în cadrul agenției imobiliare Nordis, unul dintre punctele forte ale acestui apartament este reprezentat de amplasamentul său deosebit, între lacurile Floreasca, Colentina și Tei, poziția sa „la înălțime” fiind excepțională prin perspectiva oferită asupra zonei. „Design-ul mobilierului, sistemul Smart House cu funcții centralizate și comandate direct de pe orice device (smartphone, tabletă) și premiul I câștigat la secțiunea de Arhitectură Rezidențială – Locuințe Colective la competiția Anuala de Arhitectură București în anul 2015 conferă unicitate acestei proprietăți, făcând astfel diferența dintre un apartament standard și un penthouse de vis”, completează reprezentantul Nordis, cel care se ocupă de promovarea acestei oferte.

Click pentru a găsi alte locuințe de vânzare!

Clădirea din care face parte apartamentul a fost finalizată în anul 2015, are o arhitectură modernă și beneficiază de servicii de pază permanentă, supraveghere video, sală de fitness și grădină proprie. Unitatea locativă este compusă din living, trei dormitoare, patru dressing-uri, bucătărie deschisă, patru băi și terasă. Atât mobilierul, cât și finisajele folosite în procesul de amenajare fac parte din categoria premium. Pe lângă sistemul Smart Home, printre dotările locuinței se numără și sistemul de încălzire prin pardoseală, precum și sistemul audio surround integrat. Viitorii locatari vor beneficia, de asemenea, de două locuri de parcare subterane, precum și de o boxă de depozitare.

 

erika
erika.chivu@ringier.ro