Music & Cycling: cel mai fresh antrenament pentru trup și spirit a ajuns în București

Pedalează și trăiește o experiență în care sportul și muzica leagă lumi, minți și inimi! Pe 26 august, de la ora 19:00, vino la cycling în aer liber, pe ritmurile muzicii franțuzești, la Palatul Ghica Victoria!

Înscrie-te pe www.musicandcycling.ro și ai ocazia să participi la o sesiune incendiară de cycling – Vitalité à la française – un spectacol cu muzică franțuzească și sport la superlativ absolut. Timp de două ore (de la ora 19:00, până la ora 21:00), vei parcurge cu ajutorul muzicii, al bicicletelor și al imaginației, orașe bătute cu pasul ori atinse doar cu gândul. Bucură-te de o seară memorabilă, într-un spațiu neconvențional: gradina de vară a Palatului Ghica Victoria, un palat cu blazon, construit de arhitectul francez Louis Blanc. Instructor și ghid al serii: carismaticul Iulian Panait, antrenor World Class și unul dintre cei mai populari sportivi de performanță din România.

Într-o lume dominată de tehnologie, absența emoției și sedentarism, apetența pentru mișcare, armonia și vibrația pot fi salvatoare. Proiectul Music & Cycling își propune să aducă împreună, într-o călătorie cultural-dinamică, oameni îndrăgostiți de muzică și sport. Dacă prima ediție Music & Cycling te va “conduce” prin Franța muzicală, următoarea ediție Music & Cycling, cea din septembrie, va “ajunge” în Italia.

Conceptul “mai mult decât sport” adună anual, în marile capitale ale lumii, zeci de mii de entuziaști. Mesaje precum “Emotion in Motion”, “Passion and More”, “Cycling Senzations” ridică pe scene impunătoare, culorile naționale ale tuturor celor care au înțeles că sportul și muzica leagă lumi, minți și inimi. Mai multe detalii pe www.musicandcycling.ro

erika
erika.chivu@ringier.ro