WonderDay: concert Asaf Avidan la Palatul Mogoşoaia!

Încercuieşte această dată în calendarul tău pentru că promitem ca va fi rost de distracţie: pe 29 iunie dansezi pe iarba de la Palatul Mogoşoaia pe muzica unor artişti ca Asaf Avidan, Delilah, Noora Nor, Moonlight Breakfast, Tape Five şi Aylin & The Lucky Charms.

Încercuieşte această dată în calendarul tău pentru că promitem ca va fi rost de distracţie: pe 29 iunie dansezi pe iarba de la Palatul Mogoşoaia pe muzica unor artişti ca Asaf Avidan, Delilah, Noora Nor, Moonlight Breakfast, Tape Five şi Aylin & The Lucky Charms în cadrul unui eveniment-concept: WonderDay.

În ultima duminică a lunii iunie, pe domeniul Mogoşoaia vei avea ocazia să vezi concerte live ale unor artişti aflaţi pentru prima dată în România, dar şi producţii artistice originale, într-un spaţiu autentic de poveste presărat cu decoruri nemaiîntâlnite, instalaţii luminoase spectaculoase şi elemente fantastice ce vor prinde viaţă timp de o zi!

Asaf Avidan întregeşte povestea WonderDay cu un concert în premieră în România. Considerat revelaţia Europei, Asaf a generat o adevarată revoluţe artistică datorită stilului său unic completat de inflexiuni vocale uluitoare. De altfel vocea sa fermecătoare a atras nenumarate comparaţii cu artişti celebri precum Jeff Buckley sau Janis Joplin. Cunoscut pe întreg mapamondul pentru hit-ul sau One Day ce s-a clasat pe primul loc în topurile muzicale, Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versurile sale amestecate cu sunete de folk, blues şi rock, lista lungă de admiratori incluzând personalităţi muzicale celebre printre care Ben Harper sau Robert Plant.

Iar Asaf Avidan nu este singura surpriză a primei ediţii WonderDay. Alături de el îi vom asculta live pe 29 iunie pe Delilah, Noora Nor, Moonlight Breakfast, Tape Five şi Aylin & The Lucky Charms.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro, la preţuri între 149 lei (până pe 28 iunie) sau 160 lei (în ziua evenimentului).

Foto: Dudi Hasson