Vunk și Irina Rimes lansează piesa „Stai lângă mine”

“Stai langa mine”, cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, “Extrovertit”, este prima colaborare a trupei cu Irina Rimes.

Ințelege. Iartă. Rămâi. Unele dintre cele mai puternice cuvinte pe care le putem spune atunci când credem cu toată puterea că merităm sa primim sau să dăm încă o șansă în iubire. “Stai lângă mine” vorbește despre curajul de a ne spune cu voce tare dorințele. “Credem foarte tare în puterea cuvintelor. Un singur cuvânt poate schimba o lume întreagă. Stai lângă mine pentru că orice iubire merită o nouă șansă. Acesta este mesajul piesei pe care am ales să-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, în care predomină două culori: galben și roșu. O poveste simplă, cu două personaje care se caută prin gesturi și priviri.

“Mi-am dorit să regizez eu clipul pentru piesa asta, să creez starea pe care am vrut să o transmitem vizual. Este o abordare ușor atipică a unui clip romanesc, din punct de vedere al încadraturilor și unghiurilor de filmare, ”a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

“Este o piesă pe care am scris-o împreună cu Andy Bănică și care ne-a plăcut foarte mult. Am vrut să o lansăm, iar când a apărut ocazia unei colaborări cu Vunk, am știut exact că “Stai lângă mine” este piesa. Și lui Cornel i-a placut de la prima ascultare și acum ne bucurăm să vă prezentăm rezultatul final”, a spus Irina Rimes.

“Stai lângă mine” este cel de-al doilea videoclip al trupei Vunk, după “Sari”, ale cărui scenariu și regie sunt semnate de Cornel Ilie.

 

erika
erika.chivu@ringier.ro