Untold Festival 2015: tot ce ne-a plăcut la prima ediție

Patru zile pline de hituri electrizante, lumini, artificii, culoare și distracție: așa ar putea fi rezumat în doar câteva cuvinte Untold, cel mai tare festival de muzică al acestei veri.

Pe scenele de la Untold au urcat David Guetta, Armin van Buuren, Tom Odell, Avicii, ATB, John Newman, Patrice, Tinie Tempah, Subcarpați, Moonlight Breakfast, Fedde Le Grand și mulți alți artiști care au ținut publicul (peste 50.000 de persoane în fiecare zi a festivalului) în priză permanent.

Prima ediție Untold Festival a fost cu totul și cu totul explozivă, așa că nu putem decât să spunem că așteptăm cu nerăbdare să repetăm experiența la Untold Festival 2016. Dar până atunci să tragem linie și să facem un rezumat al lucrurilor care ne-au plăcut anul acesta.

  • Amalgamul de stiluri muzicale. Electro, house, hip hop, pop, rock, raggae, trance: Untold a fost, fără îndoială, un festival eclectic, absolut spectaculos.
  • Concertul lui Tom Odell. L-am adorat pe britanicul în vârstă de 24 de ani încă din prima clipă în care am ascultat Another love. După ce l-am urmărit anul trecut la Summer Well, Tom Odell a revenit în România, la Untold, unde a făcut un show de zile mari. Artistul a cântat hituri ca Another love, Can’t pretend sau I know și a dansat nebunește, spre încântarea fanilor care au fredonat piesele alături de el.
  • Energia lui Armin van Buuren. Chiar dacă nu ești un fan al muzicii trance, DJ-ul olandez reușește să te captiveze instantaneu. Impresionat de publicul cu care a interacționat foarte mult, van Buuren și-a prelungit programul la Untold și a mixat aproape trei ore fără oprire. Și chiar dacă pe scenă a părut un adevărat zeu, acesta a mărturisit înainte de spectacol că acasă este mai degrabă un tip „plictisitor“.
  • Atmosfera veselă. Untold nu a fost doar un festival de muzică, ci o vacanță plină de distracție. Pentru cei care au venit la Untold, Parcul Central din Cluj-Napoca și zonele din apropierea scenelor s-au transformat într-un adevărat sat de vacanță, cu zeci de standuri de mâncare și băutură (nu, cozile nu au fost o problemă de această dată), trambuline gonflabile, leagăne și hamacuri prinse de copaci, mini-scene și locuri de relaxare.

Foto: arhiva personală

tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro