Summer Well: cel mai cool festival al verii

Weekendul acesta pregăteşte-te pentru două seri de dans pe muzica celor de la Suede, The XX, The Vaccines şi Michael Kiwanuka.

Weekendul acesta pregăteşte-te pentru două seri de dans pe muzica celor de la Suede, The XX, The Vaccines şi Michael Kiwanuka.

Un line-up excelent, o locaţie plină de verdeaţă şi o atmosferă de zile mari: ingredientele celor două zile minunate pe care le vom petrece cu gaşca de prieteni pe iarba din Buftea.  

Suede, The XX, The Vaccines şi Michael Kiwanuka sunt doar patru dintre cele zece formaţii şi artişti care vin în acest weekend, pe 10 şi 11 august pe Domeniul Ştirbey la o nouă ediţie de Summer Well.

Nu doar că vom avea ocazia să îi vedem pe fantasticii Suede şi The XX, dar abia aşteptăm să dansăm pe Wetsuit a celor de la The Vaccines, să îl vedem pe Michael Kiwanuka, câştigator al BBC Sound 2012 pentru prima dată în România (şi evident să cântăm la unison minunata Home Again) şi să admirăm proiecţiile colorate semnate Les Atelieres Nomad, cei care vor transforma faţada Palatului Stirbey în ambele nopţi de festival.

Abonamentele pentru cele două zile au preţul de 149 lei (în avans, până pe 9 august) şi se pot cumpăra din Orange Shops şi online de pe www.easytickets.ro sau 169 lei în zilele de festival (pe 10 şi 11 august abonamentele vor putea fi cumparate numai de la intrarea în spaţiul festivalului).

Ne vedem acolo?