spice-girls-planuiesc-un-turneu-de-reuniune

Spice Girls plănuiesc un turneu de reuniune!

Spice Girls plănuiesc un turneu de reuniune! Turneul pus cap la cap de managerii celor cinci le va readuce în Statele Unite.

După cum raportează cei de la TMZ, Mel B, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton și Melanie C s-au întâlnit săptămâna trecută cu fostul lor manager, Simon Fuller. Mai multe surse care au legături cu cele cinci membre au spus că întâlnirea a însemnat „multe planuri”, iar țelul final este un turneu care va începe mai târziu, vara aceasta.

Sursele TMZ spun că planul momentan este ca grupul că se urce mai întâi pe scenă în Anglia, ca mai apoi să zboare în Statele Unite. Nu se pune totuși problema statului în Las Vegas sau înregistrarea de muzică nouă.

Veștile nu reprezintă vreo surpriză. Se știe deja că toată lumea cu excepția Victoriei a fost de acord cu o reuniune de mult timp, însă de-abia acum s-a convins și ea.

Simon Fuller, care s-a îmbogățit fiind creatorul emisiunii TV hit „American Idol”, va rămâne manager-ul trupei pe tot parcursul turneului. Sursele TMZ spun că organizează acest turneu și a le-a adus din nou împreună pe fete pentru că se înțelege bine cu ele și îl bucură prezența trupei pe scenă.

Vor exista și noi produse marca Spice Girls – toate vor avea legătură cu turneul. Planurile sunt încă la început, însă toată lumea este pe deplin angajată turneului, iar acesta se va întâmpla mai mult ca sigur.

Foto Credit: Northfoto

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com