jessica biel justin timberlake videoclip

Jessica Biel apare pentru prima dată într-un videoclip al lui Justin Timberlake

Sunt soț și soție de cinci ani, dar abia acum Justin Timberlake a reușit să o convingă pe Jessica Biel să apară într-un videoclip de-al lui. 

Jessica Biel poate fi văzută în videoclipul piesei Man of the Woods, care abia a fost lansat. În el, Justin țopăie și dansează prin pădure, în drum spre locul de întâlnire cu Jessica. După un shot de tequila, cei doi se urcă într-o barcă cu vâsle și sunt transportați ca prin minune pe ringul de dans din interiorul unei taverne rustice. Jessica valsează cu soțul ei, își fac apariția o mulțime de clone de-ale lui Justin, iar clipul se încheie cu cei doi soți plecând fericiți, în pași de dans.

Într-un interviu acordat unui post de radio, artistul a mărturisit că Man of the Woods, prima piesă scrisă pentru noul album, îi este dedicată soției sale: „sunt două scrisori de dragoste pe acest album. Man of the Woods este scrisoarea mea de dragoste pentru ea și Young Man este scrisoarea mea de dragoste pentru fiul meu“, a spus Justin.

Cântărețul a vorbit și despre cât de bucuros a fost să joace împreună cu Jesica în videoclipul acestei piese: „auzi atâtea povești despre persoane care lucrează împreună, dar pentru noi a fost atât de ușor. Chiar sper să mai lucrăm împreună și la alte lucruri pentru că îmi place să o am alături, a fost o influență bună pentru acest album. Melodia este foarte specială și am simțit că este un moment minunat pentru a-l împărtăși împreună.“

Iată videoclipul piesei Man of the Woods

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro