giulia-lanseaza-piesa-videoclip-imi-da-fiori

Giulia lansează single-ul și videoclipul „Îmi dă fiori”

La începutul primăverii, atunci când soarele dezmorțește natura, Giulia ne dă fiori cu un single care aduce vibe-ul vremii frumoase mai aproape de noi – „Îmi dă fiori”. Puține sunt lucrurile care ne dau fiori, iar cele mai multe dintre ele izvorăsc din sentimente. Dintr-un sentiment s-a nascut și noul single „Îmi dă fiori”, pentru care artista a colaborat cu Irina Rimes pe partea de compoziție.

„Îmi dă fiori’ este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiție. „Îmi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești dar cel mai mult te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac. Primele priviri, primul sărut, prima atingere pe care le-ai împărtășit cu persoana iubită îți revin în minte cu fiecare vers al acestei piese”, declară Giulia.

Videoclipul „Îmi dă fiori” este o poveste de dragoste cu o melodie care crează dependență. Versurile, pline de metafore, aduc cu ele trăiri și fiori despre cele mai frumoase momente alături de persoana iubită. Giulia crează o traiectorie plină de simboluri ale unei relații în care, cu siguranță, se poate regăsi oricine: dragoste copilărească, buze care simt, ochi care privesc cu admirație, atingeri jucăușe – toate lucrurile astea alcătuiesc tiparul unei povești care cu siguranță te va intriga, făcându-te să o reasculți iar și iar. Personajul principal masculin din videoclip este cântărețul Silviu Pasca, cunoscut în online și ca băiatulcubarbamare.

Giulia, singura #badassmom cu acest titlu în România, îmbină perfect muzica și meseria full time de mamă, iar publicul a ajuns să îi cunoască firea cameleonică în mediul online prin vlogurile pe care le face pe propriul canal de YouTube.

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com