AMI lansează videoclipul piesei “Indiferența ta”

AMI ne-a cucerit cu stilul ei romantic și sensibil, iar cel mai recent videoclip Indiferența ta, trage un semnal de alarmă asupra societății moderne.

AMI a lansat o piesă sensibilă care transmite un mesaj puternic ce scoate în evidență indiferența și superficialitatea oamenilor. Tema adusă în discuție este una tabu, despre transformările și goana cotidiană. Artista atrage atenția asupra felului în care relaționam cu oamenii din jurul nostru și felul în care ne raportăm la ei.

„Trăim într-o lume nebună în care timpul nu ne mai ajunge, nu mai știm să ne bucurăm, să privim, să iubim, să zâmbim mai mult și să fim mai empatici, mai buni. Piesa asta vorbește despre INDIFERENȚA celor din jur, o piesă sensibilă, tristă dar care surprinde realitatea din ziua de azi. Fiecare e preocupat și focusat pe sine, dar nici asupra noastră nu ne oprim cât ar trebui. Pentru că, dacă am da totul, am știi să ascultăm mai atent, să înțelegem mai profund suferința oamenilor, indiferent de motivul pentru care suferă. De fapt la baza suferinței stă chiar INDIFERENȚA mea, a lui, A TA!“, a declarat AMI.

Vezi AICI videoclipul piesei Indiferența ta

 

Tags:
,
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro