4 albume noi pe care nu ai voie să le ratezi

Pop, rock, R&B, country – în acest sezon ne vom bucura de o explozie de genuri de muzicale.

Jessie J, SWEET TALKER

Artista de origine britanică nu pare să ia deloc pauză. La un an de la lansarea albumului Alive, Jessie revine cu forţe proaspete şi cu un nou material muzical. Primul single de pe Sweet Talker se numeşte Bang Bang, este interpretat de Jessie J, Nicki Minaj şi Ariana Grande şi a cucerit deja topurile internaţionale. Noi i-am ascultat albumul integral şi ne-am îndrăgostit de melodiile Seal Me With a Kiss şi Ain’t Be Done.

Jessie Ware, TOUGH LOVE

Trecem la o altă Jessie, de această dată la Jessie Ware, cea care ne-a făcut să fredonăm non-stop superhitul Wildest Moments. Tough Love este cel de-al doilea album lansat de solista londoneză în vârstă de 30 de ani şi include 11 piese pline de emoţie, care scot în evidenţă vocea caldă şi puternică în acelaşi timp a lui Jessie Ware. Pentru acest material, artista a colaborat cu Ed Sheeran şi James Ford.

Lady Antebellum, 747

Hillary Scott, Charles Kelley şi Dave Haywood, cei trei tineri care alcătuiesc formaţia americană de country Lady Antebellum, revin în atenţia noastră cu al şaselea material discografic din carieră. 747 este piesa care dă numele întregului album, fiind reprezentativă pentru stilul actual al celor de la Lady Antebellum. Printre melodiile care ne-au atras atenţia se numără Bartender şi Long Stretch of Love.

Flying Colors, SECOND NATURE

Rockerii de la Flying Colors lansează Second Nature, un album despre care toboşarul Mike Portnoy susţine că dezvăluie chimia perfectă dintre membrii trupei. Trecerea de la ritmurile soft la acordurile electrizante se face lin, iar versurile sunt absolut spectaculoase. The Fury of My Love, Peaceful Harbor şi Open Up Your Eyes sunt piesele care ne-au cucerit iremediabil.

FotorCreatedalbume

Tags:
,
tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro