4 albume de ascultat la început de an

Încă nu ţi-ai organizat playlistul pentru începutul de an? Nu-i nimic, ne-am ocupat noi de asta şi am făcut o selecţie a celor mai tari albume ale lunii. 

Nicole Scherzinger, BIG FAT LIE
Nicole Scherzinger a început să lucreze la acest album încă din vara anului trecut alături de producătorii Terius Nash şi Christopher Stewart. Big Fat Lie este cel de-al doilea material solo al fostei soliste The Pussycat Dolls, un mix spectaculos între R&B şi pop, care include nu mai puţin de 11 piese. Noi l-am acultat deja şi am fost cucerite de Your Love, Heartbreaker şi Electric Blue.

Foo Fighters, SONIC HIGHWAYS
Foo Fighters, trupa americană de rock fondată de Dave Kohl, fostul toboşar de la Nirvana, lansează Sonic Highways. Albumul conţine opt melodii, acestea fiind înregistrate în opt oraşe diferite din Statele Unite ale Americii. Şi trebuie să spunem că ne-am îndrăgostit de primul single, intitulat Something From Nothing, o piesă extrem de dinamică.

Lady Antebellum, 747
Hillary Scott, Charles Kelley şi Dave Haywood, cei trei tineri care alcătuiesc formaţia americană de country Lady Antebellum, revin cu cel de-al şaselea material discografic. 747 este piesa care dă numele întregului album, fiind reprezentativă pentru stilul actual al celor de la Lady Antebellum. Printre melodiile care ne-au atras atenţia se numără Bartender şi Long Stretch of Love.

Nickelback, NO FIXED ADDRESS
După ce au schimbat casa de producţie, trecând la Republic Records, rockerii de la Nickelback s-au pus pe treabă şi au lansat cel de-al optulea material discrografic din cariera lor, No Fixed Address. Chad Kroeger, solistul Nickelback, este de părere că anumite cântece pe acest album au un stil total diferit de cel cu care ne-a obişnuit trupa. Got Me Runnin’ Round se numără printre surprizele de pe No Fixed Address, fiind o piesă realizată în colaborare cu rapperul Flo Rida.

FotorCreated

Foto: Hepta

Tags:
,
tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro