Mousse Sublime, prima colectie de torturi statement Sweet Concept

Mousse Sublime este prima colecție de torturi ce poartă semnătura atelierului de creație dulciuri Sweet Concept. Colectia Mousse Sublime propune 7 torturi și mono porții create în atelierul Sweet Concept din ingrediente naturale de înaltă calitate din care s-au obținut cele mai sublime arome.

Torturile și mono porțiile colectiei conțin mousse-uri și inserții delicioase de fructe, ciocolată, mascarpone, combinații savuroase de arome, culori și texturi pentru cele mai fine gusturi.

Torturile colecției Mousse Sublime pot îndulci orice ocazie pe care doriți să o celebrați cu delicii rafinate, toate din cele 7 propuneri ale atelierului Sweet Concept sunt suprinzătoare – Rose Caprise, Vert Fantaisie, Blanc Regal, Passion Framboise, Choco Luxure, Exotique Delice si L’amour Framboise. Pentru evenimente speciale, torturile și mono porțiile pot fi personalizate cu logo sau mesaj, pentru a deveni cel mai dulce cadou. Torturile Mousse Sublime, ca toate deliciile Sweet Concept, sunt întotdeauna proaspete fiind realizate doar la comandă.
Descopera combinația preferată din colecția Mousse Sublime!

erika
erika.chivu@ringier.ro