irina rimes

Irina Rimes și-a lansat cariera internațională

Irina Rimes este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, a lansat-o în industria muzicală, dar i-a și adus titlul pentru debutul anului trecut și a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale.

Quantum Music, casa de discuri a artistei, a anunțat că muzica Irinei Rimes va ajunge în toate teritoriile francofone, iar parteneriatul strategic pe care l-au semnat cu Universal Music France va ajuta la dezvoltarea muzicală a proiectului. Piesa Visele va fi tradusă în limbă franceză și va fi lansată pe data de 21 aprilie cu numele Vivons les. „Sunt încântată de această colaborare și abia aștept să văd cum va reacționa publicul din Franța. Este un pas important în cariera mea și mă bucur că am în spatele meu o echipă profesionistă care mă ghidează la fiecare pas. Alături de Quantum Music am pus bazele carierei mele muzicale. Am un sentiment foarte bun în privința acestei colaborări și cred că scopurile noastre vor fi atinse, iar muzica mea va fi la fel de bine primită și în teritoriile franceze. Dorința mea cea mai mare este să îmi fac țările mândre – Republica Moldova și România“, a declarat Irina Rimes.

Reprezentanții casei de discuri Universal Music France s-au declarat impresionați de abilitățile vocale, dar și de genul muzical abordat de Irina Rimes, care este foarte diferit de piesele ce se ascultă acum pe radiourile din Franța. „Contractul pe care Quantum Music l-a încheiat cu Universal Music France este un pas strategic în dezvoltarea internațională a proiectului muzical pe care labelul îl are în acest moment cu Irina Rimes. Vivons Les este și primul single de pe viitorul album în limba fanceza al artistei“, a declarat Aprilia Ivanescu, label manager Quantum Music.

Universal Music France urmează să lanseze două albume cu Irina Rimes, iar teritoriile pe care ei le targeteaza sunt: Franța, Canada, Andora, Monaco, Benelux, Elveția și fostele colonii franceze. „Am început deja să lucrez la piesele pe care urmează să le lansăm în limba franceză și pot să spun că mesajul meu sună la fel de bine și în această limbă. În paralel iau lecții de franceză pentru că îmi doresc o pronunție cât mai aproape de perfecțiune. Pot să va mărturisesc că limba franceză mă inspiră și cred că sună minunat pe notele potrivite“, a declarat Irina Rimes.

Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro