Irina Rimes lansează videoclipul piesei „Ce s-a întâmplat cu noi“

Irina Rimes lansează videoclipul piesei „Ce s-a întâmplat cu noi“

Irina Rimes lansează videoclipul piesei Ce s-a întâmplat cu noi. Melodia va fi inclusă pe viitorul album care marchează o nouă etapă în carieră ei muzicală. 

Ce s-a întâmplat cu noi este o baladă de iubire, emoțiile din sufletul artistei au fost ilustrate prin versurile pline de sensibilitate. Piesă spune povestea unor îndrăgostiți care s-au îndepărtat unul de celălalt, iar undeva, de-a lungul drumului, au pierdut iubirea ce și-o purtau.

Videoclipul piesei Ce s-a întâmplat cu noi

Anul trecut, Irina Rimes a cântat în premieră piesă, la evenimentul #SufrageriaIrinei, iar datorită feed-back-ului pozitiv de la fani, piesă a fost aleasă că următor single.

Ce s-a întâmplat cu noi este din aceeași poveste cu piesă Visele, fiind compusă în prima sesiune după trilogia #IubiriSecrete. „Inițial am scris piesa pentru altcineva, dar atunci când am terminat, mi-am dat seama că trebuie să rămână a mea, că este mult prea personală.”

Muzica și versurile sunt semnate de Irina Rimes, iar la producția piesei au lucrat Alex Cotoi și Dj Sava. Andrei Stan a regizat videoclipul piesei Ce s-a întâmplat cu noi, de styling s-a ocupat Olivia Stoica și de coafură și machiaj Alex Ifimov. Piesa este o coproducție Global Records și Quantum Music.

După hitul care a făcut-o cunoscută în toată țara, Visele, și cu care a cucerit clasamentele muzicale, Irina Rimes continuă să își demonstreze talentul și ambiția. Artista a fost revelația anului 2016 și a lansat prima trilogie din industria muzicală, Iubiri Secrete, ce cuprinde piese precum Iubirea noastră mută, Da ce tu și Haina ta. Acestea au strâns milioane de vizualizări pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregătește și un album.

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro