Instagrammer to watch: de ce să o urmărești pe Veronica Popoiacu

Viața în alb și negru? În niciun caz! Pe contul ei de Instagram, care adună acum aproape 35 000 de followers, vei descoperi un univers de o feminitate debordantă: de la setupuri pastelate la cele mai chic ținute cu buline și printuri psihedelice, noi ne-am declarat cucerite de instantaneele Veronicăi!

Veronica Popoiacu, 34 de ani, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii.

De când ai profilul de Instagram și de unde pasiunea pentru fotografie?

Am început să fiu pasionată de fotografie cu precădere în anii de liceu, când încă nu erau atât de la îndemână camerele digitale, telefoanele mobile cu cameră foto și multitudinea de aplicații de editare ce pot transforma astăzi o simplă fotografie într-o poză de copertă. Am contul de Instagram @bittersweetcolours de aproximativ patru ani și este platforma mea preferată, unde mă exprim zilnic prin intermediul fotografiilor pe care le fac acum cu un iPhone 6S.

screen-shot-2016-09-04-at-7-11-06-pm

Ce aplicații utilizezi pentru a edita fotografiile?

VSCO și Afterlight.

Momentul acela prea frumos să fie adevărat legat de Instagram:

De-a lungul timpului aș putea numi „prea frumos sa fie adevarat“ momentele în care eram contactată de anumite branduri pe care eu le admiram de ani de zile și care îmi propuneau să lucrăm împreună. Nu credeam că voi ajunge aici, prin urmare mă luau prin surprindere; și încă mi se mai întampla asta.

Care sunt locurile care-ți sunt ție cele mai dragi?
New York-ul este și va rămâne unul din orașele mele preferate, este magic și nu aș putea să-l descriu în doar câteva cuvinte.

screen-shot-2016-09-04-at-7-11-24-pm

Și care locurile care te-au surprins plăcut în ultima vreme?
Deși mă consideram „a city girl“, spre surprinderea mea în ultimul timp mă simt tot mai atrasă de natură, departe de tot, înconjurată de liniște.

O zi perfectă… trebuie să includă persoanele cele mai dragi mie: soțul și baiețelul meu. Cu ei mă simt bine oriunde aș fi. Ca să exemplific, o zi perfectă începe cu o ceașcă de ceai aromat și micul dejun, apoi îmbrac o rochie feminină (de obicei vintage) și toți trei plecăm pentru o zi să vizităm un oraș din apropiere (New York sau Philadelphia). De asemenea, ca să fie cu adevărat perfectă, folosirea telefonului mobil trebuie să fie limitată, dar la acest aspect încă lucrez.

screen-shot-2016-09-04-at-8-54-22-pm

Care este cel mai „fotogenic“ oraș în care ai fost?

Din nou ma întorc la New York! Categoric este cel mai fotogenic oraș pe care l-am vizitat până la ora actuală și nu întamplător, la orice colț de stradă te-ai afla, totul arată ca o carte poștală. Savannah, Georgia (tot în Statele Unite ale Americii) ocupă de asemenea un loc special în topul preferințelor mele.

Trei sfaturi pentru un instagramer la început de drum:

Greu să mă limitez la doar trei sfaturi dar cred că cele mai importante ar fi: să-și creeze propria identitate, să fie real și să îi facă plăcere întregul proces!

screen-shot-2016-09-04-at-8-25-21-pm

Un fotograf pe care îl admiri:

Koto Bolofo. Din pacate nu are profil de Instagram, dar fotografiile lui sunt peste tot pe Internet. Merita văzute!

Ce face ca o fotografie să fie extraordinară, în opinia ta?

Instantaneul. Cred că acele fotografii surprinse și neregizate sunt cele mai reușite. De asemenea apreciez creativitatea compoziției și mesajul pe care îl transmite acea fotografie. Toate acestea fac o poza diferită de standardele cu care ochiul este obișnuit zilnic.

Trei conturi de Instagram pe care stai cu ochii: @linda_lomelino, @archdigest, @tulipinadesign.

erika
erika.chivu@ringier.ro