Instagrammer to Watch: de ce să o urmărești pe Cristina Trușcă

„Fotografia este la fel de importantă ca iubirea și am nevoie de ea în fiecare zi“, ne povestește invitata noastră din această lună. Descoperă-i instantaneele romantice din orașul iubirii pe @visualcri.

@visualcri, 38 de ani, Paris, consultant financiar

De când ai profilul de Instagram și de când a început să te pasioneze fotografia?
Am profilul de Instagram de aproximativ trei ani, iar de când există, viața mea este mult mai frumoasă și activă. În copilăria mea din Bucuresti, fotografia însemna momentul de fericire și glume între frați. Mai departe, viața mea a continuat în Paris, iar aici pasiunea pentru fotografie reprezintă un stil de viață.

Ce aparat sau telefon și aplicații foto folosești?
Am mereu Iphone-ul cu mine și, cel mai important, aparatul Canon. Unele poze sunt prelucrate cu filtre de pe Instagram, dacă au nevoie, însă de cele mai multe ori, prefer să las o fotografie așa cum este ea.

IMG_0611
Câteva întâlniri ori întâmplări speciale pe care le-ai avut prin intermediul Instagram:
Am descoperit ambianța din jurul Paris Fashion Week și Instameeturile mondiale organizate de două ori pe an. În plus, am discutat cu oameni din toate colțurile lumii, m-am împrietenit cu români care locuiesc la Paris și alături de care împărtășesc momente frumoase. Un moment preferat este întâlnirea unui alt instagrammer pasionat: @yesmyfriend. Călătorim împreună și întotdeauna ne gândim la următorul loc pe care să îl descoperim. Este versiunea mea masculină, dar ceea ce face să avem o legătură specială este faptul că ne-am construit momentele în jurul fotografiei.

Cele mai dragi locuri în care ai fost:
Londra și Mexic (Yucatan, Tulum)

IMG_0277

Destinațiile care te-au surprins plăcut în ultima vreme:
Insula Martinica din Caraibe, plaja Diamant: este un loc incredibil de frumos!

Cel mai „fotogenic“ oraș în care ai fost:
Aș zice New York și Veneția, în mod special.

Trei sfaturi pentru un Instagrammer la început de drum:
Să se plimbe cât mai mult, să fie curios, să se uite împrejur cu atenție și să-și construiască propriul stil, indiferent de trenduri.

Screen Shot 2016-03-29 at 2.06.38 PM

Trei conturi de Instagram pe care stau cu ochii: @drawbertson, @tatanaka, @travelchannel.

erika
erika.chivu@ringier.ro