Instafestival este primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România

Instafestival, primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România

Instafestival este evenimentul anului pentru comunitatea instagrammerilor din România. Peste 200 de creatori de conținut se vor reuni pe 21 aprilie la primul festival dedicat lor – Instafestival, unde înscrierile s-au epuizat în mai puțin de 48 de ore de la data anunțării evenimentului. Instafestival va începe în București și va continua la Dumbrava Vlăsiei, unde va cânta Giulia, iar peste douăzeci de branduri românești și internaționale le vor oferi instagrammerilor prilejul pentru un conținut viralizabil.

Instafestival, primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România

Comunitatea instagrammerilor din România este o forță din ce în ce mai mare iar postările lor oferă conținut tot mai valoros. Fenomenul a dat naștere în ultima perioadă unor evenimente specifice comunității, așa cum sunt instameet-urile și mai nou, Instafestival.

”Comunitatea instagrammerilor din România a început să se contureze frumos, prin seria de instameeturi, tocmai de aceea acum putem să avem un Instafestival care aduce sub același acoperiș mai multe nișe. Acest eveniment este pentru pasiunea pe care acești oameni au dezvoltat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă și este totodată o oportunitate să se cunoască mai bine”, a declarat Adrian Dan, creator de conținut și organizator Instafestival.

 

Instafestival este primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România

Evenimentul va începe cu un instawalk în București (ora 13:00), pe Calea Victoriei, și va continua la Dumbrava Vlasiei (ora 14:00), acolo unde participanții se vor bucura de concerte susținute de Giulia, Jean F. Gavrilă și Delia Rus. Atmosfera va fi întreținută și de un DJ, Gabriel DT.

Hashtagurile evenimentului: #creatorswillcreate #instafestival #instafood #instafun #instalife #instadrinks #instatravel #instafashion #instamusic #instanature #instadesign #instaarhitecture #instafriends

Accesul la Instafestival se face în urma confirmării primite pe e-mail după efectuarea înscrierii și doar în baza brațării primite de la echipa de organizare.

Instafestival este primul festival dedicat comunității de instagrammeri din România

Au făcut posibil ca acest eveniment să existe, susțin și cred în comunitatea creatorilor de conținut de pe Instagram:

Sponsor principal: Kaufland România

Sponsor: Olympus România

Parteneri: Dumbrava Vlăsiei, X Event România, Amway România, Starbucks Reserve Clover Lipscani, Blossom FloralDesign, Donutino, The Slice, Touching ART Cocktail, Bucharest In Art, BonBons by Monica Rădulescu, Skullcandy Romania, Dji Romania, Visit Oradea, Limonada lui Iulian, L’arte Del Gusto, Tudor. Personal Tailor, AQUA Carpatica, Benefit Cosmetics, Lemnia, Lelograms, Editor Tei, Univrse

Parteneri comunicare: PiArt Vision, Fabrica de PR

Parteneri media: Agerpres, Glamour Romania, Biz, NOIZZ.ro, It’s Showtime Media Production

Pentru informații și updates, urmăriți paginile de Instagram ale sponsorilor și partenerilor.

Nu uitați să folosiți tag-urile acestora în postări și în instastories.

Afiș: Ana Maria Buidan

Foto: Adrian Dan

#creatorswillcreate

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com