Idei de design pentru gătit și trăit frumos!

Servim o porție sănătoasă de inspirație și design de la două maestre într-ale gătitului și trăitului frumos, din New York și până în colțuri idilice ale Médocului francez!

Athena Calderone e ca un cocktail perfect echilibrat dar bine agitat, iar pagina ei de Instagram, precum și site-ul său, EyeSwoon, vorbesc de la sine: frumuseți de toate felurile, de la design de interior la rețete de mâncare, călătorii sau personaje din industria creativă îți delectează privirile într-un potpourri estetic și entuziast. Athena se joacă în linii curate, geometrice și minimaliste dar cu mici accente excentrice care să amintească de bunica ei italiancă sau de spiritul său mereu în căutare de ceva nou.

Mimi Thorisson are o viață și un cont de Instagram rupte din povești pline de copii, mulți-mulți câini, copilării legănate între Hong Kong și Paris sau Sudul Franței, un soț fotograf islandez (cum altfel?!), o casă (a se citi château) la țară și multe rețete la activ. Rețete despre trăit mai simplu și mai gustos, din plin dar fără excese, rețete testate în propria bucătărie și apoi adunate în cărți sau în emisiunea culinară difuzată pe postul Cuisine+. Inspiră-te din stilul relaxat, simplu și cald al acestei big city girl cucerite de un colț de lume bine cuibărit între podgorii, păduri de pin și oceanul Atlantic.

Intră în galerie pentru o selecție bogată de produse de design pentru după-amiezi idilice petrecute acasă!

Foto:Instagram Mimi Thorisson și Athena Calderone

Emilia Barbu
emilialaland@gmail.com