Globurile de Aur 2016: cele mai importante momente ale galei

Cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur și-a desemnat câștigătorii. Iată care au fost cele mai bune momente ale evenimentului care a avut loc seara trecută.

Filmul The Revenant a triumfat la ediția din acest an a Globurilor de Aur, adjudecându-și trei trofee și a fost urmat de peliculele The Martian și Steve Jobs, fiecare primind câte două premii. Intră aici pentru a vedea cine a plecat acasă cu un glob de aur. 

Iată care au fost cele mai importante momente ale serii:

  • Monologul de deschidere al lui Ricky Gervais: cunoscut pentru glumele sale la adresa starurilor, Gervais nu s-a abținut nici de această dată, însă umorul său nu a fost gustat de prea multă lume din public. Acesta a glumit și pe seama uneia dintre problemele serioase de la Hollywood – actrițele care sunt plătite mult mai puțin decât colegii lor de platou – „Bineînțeles că femeile ar trebui plătite la fel ca bărbații pentru aceeași muncă“, a spus Gervais. „Vreau să spun că acum sunt plătit cu aceeași sumă pe care au primit-o Tina Fey și Amy Poehler pentru prezentarea evenimentului de anul trecut. Da, știu că au fost două prezentatoare, dar ce vină am eu că lor le place să împartă?“
  • Johan Hill a apărut pe scenă ca ursul din The Revenant: Actorul a urcat pe scenă alături de Channing Tatum, purtând o căciulă amuzantă cu un cap de urs. Acesta a glumit că nu a avut parte deloc de reclamă pentru filmul The Revenant. 

ezgif.com-optimize

  •  Lady Gaga a câștigat primul ei Glob de Aur: „Îmi doream să fiu o actriță dinainte să îmi doresc să fiu cântăreață“, a mărturisit Gaga în discursul de acceptare al premiului pentru rolul din serialul American Horror Story. Cu toate acestea, internetul a dat mai multă atenție expresiei lui Leonardo DiCaprio atunci când Lady Gaga l-a lovit din greseală în timp ce își făcea loc spre scenă pentru acceptarea premiului, decât discursului ei.

ezgif.com-optimize (1)

  • Cine nu s-a bucurat să îi vadă pe Ryan Gosling și pe Brad Pitt împreună pe aceeași scenă?!

giphy (2)

Vreți să vedeți ce ținute au purtat vedetele la eveniment? Intrați aici pentru a urmări cele mai ravisante apariții de pe covorul roșu.  Curioase să aflați care au fost favoritele noastre? Iată topul 10 GLAMOUR al rochiilor spectaculoase care ne-au făcut să suspinăm.

Foto Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro