ADDA: lucrurile care mă inspiră

ADDA, pe numele ei real Ada Alexandra Moldovan, are doar 24 de ani, dar a atras atenția publicului  cu milioane de vizualizări la o piesa scrisă chiar de ea, pe când avea 15 ani. 

Am luat-o pe ADDA la întrebări și am aflat care sunt lucrurile care o inspiră zi de zi.

O femeie glam care te inspiră: Hmmm…sincer nu am nici o preferată, însă îmi plac femeile simple și expresive. Pentru mine a fi glam presupune o stare de spirit prin care emani eleganță. Un exemplu ar fi Alicia Vikander. Îmi place foarte mult de ea.

Locul tău preferat de vacanţă: încă nu am găsit un loc preferat. Îmi place unde e liniște și apă. De obicei aleg liniștea și locurile care mă inspiră și mă încarcă frumos.

Cel mai frumos loc în care ai fost vreodată: dintre toate, rămâne lacul de la bunica mea, din Zau de Câmpie, Județul Mureș, unde visez o căsuță de vacanță.

adda1

Cel mai simpatic loc de ieşit în Bucureşti: pentru mine e important cu cine sunt, nu neapărat unde. Dacă am oamenii dragi lângă mine, putem sta în pijamale, cocoțați pe canapea.

Un fel de mâncare adorat: aici e o listă lungă. Îmi place să mănânc, să încerc preparate noi mai ales dacă conțin ciocolată. Nu o sa refuz niciodată sufle-ul de ciocolată.

O plăcere vinovată: ciocolata, toată ciocolata din lume.

Ultimele cărţi care ţi-au plăcut: Sidney Sheldon- Furia Îngerilor m-a atins cel mai tare.

Trei personalităţi pe care să le urmărim pe Instagram: Lady Gaga, James Friedman- un tip foarte funny , maestru al Photoshop-ului și Gigi Hadid.

Ce nu îţi lipseşte din geantă: telefonul, gel dezinfectant pentru mâini (sunt obsedata :)) ), actele și un ruj, deși nu îl folosesc niciodată :))

Melodia care te face să dansezi: Sia – Cheap thrills

Un film pe care îl adori: primul care mi-a trecut prin cap e The Curious Case of Benjamin Button.

Un item în care vei investi în acest sezon: sincer, voi investi în cele mai cool hăinuțe pentru copii.

adda3

Accesoriul pe care îl iubeşti: în ultima perioada am exagerat cu chokerele.

Un obiect cu poveste din garderoba ta: fiind însărcinată, nu am putut purta tocuri la cununia civilă. Așa că, am decis să port teniși gândiți de mine. Am creat un model, am vorbit la o fabrică și a ieșit ceva ce ma reprezintă în totalitate.

Trei lucruri pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă: hmmmm… O rochie neagră simplă, dar sexy, cel mai pufos hanorac și blugi negri mulați.

Un designer străin ale cărui colecții le urmărești mereu: nu știu dacă e bine sau rău, dar nu urmăresc și nici nu am făcut-o vreodată. Nu sunt pasionată de asta.

Urmărește-o pe ADDA:

Facebook: https://goo.gl/yjJkdU

Instagram: https://goo.gl/PqaIS7

erika
erika.chivu@ringier.ro