fundatia-500-initiativa-hm

Fundația 500, o inițiativă H&M

Zi de zi ne sărbătorim feminitatea, inspirăm și suntem inspirate de către cele mai bune! Faceți cunoștiință cu femeile care zi de zi caută să se afirme! Avem plăcerea de a vă prezenta 500 de lideri care dau formă viitorul nostru.

„Între anii 2014 și 2020, Fundația H&M oferă suma de 120 de milioane de coroane suedeze (14 milioane de dolari / 12 milioane de euro) pentru a-și oferi sprijinul unui număr de peste 200,000 de femei antreprenor din piețele emergente cu capital social și ateliere de pregătire în vederea pornirii și dezvoltării afacerilor acestora. Acum este timpul să acționăm!” a spus Karl-Johan Persson, membru al administrației Fundației H&M și CEO al H&M Hennes & Mauritz AB.

Puteți afla mai multe despre Fundație aici, pe Facebook sau pe Instagram (hashtag-uri: #Foundation500, #HMFoundation)

Fundația 500 este o inițiativă a Fundației non-profit H&M și a agenției umanitare CARE. Cu o întreagă colecție de portrete și povești ale antreprenoarelor înscrise în Programul Global pentru Împuternicirea Femeilor, Fundația 500 este cuprinsă numai din femei antreprenor care activează în piețele emergente. Să oferi puterea femeilor este unul dintre cele mai eficiente moduri de a rupe lanțul sărăciei și de a crea creștere economică la scară înaltă. Pe această listă se află 500 de femei din 11 țări, ale căror portrete amintesc de acelea ale oamenilor de afaceri bărbați: puternice, încrezătoare și întotdeauna în poziții de top. Fundația H&M se bucură de fonduri din partea familiei lui Stefan Persson, fondatorii și principalii proprietari și funcționează ca o entitate legală și independentă, înafara companiei H&M, având propria echipă, propria strategie și propriul consiliu. Din 2013, familia a donat peste 1.3 bilioane de coroane suedeze (177 de milioane de dolari / 144 de milioane de euro) cu scopul de a aduce schimbări pozitive pe plan global.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.foundation500.com și www.hmfoundation.com

Foto: H&M Image Gallery

 

Tags:
Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com