Sandwichuri delicioase

O zi excelentă se cunoaşte de dimineaţă. Iar atunci când alături de cafea ai preparate delicioase şi proaspete, capeţi energie pentru întreaga zi. Trei bloggeri au propus pentru GLAMOUR variante ale unui mic dejun ideal. Voi cum vă începeţi ziua?


Trei bloggeri au propus pentru GLAMOUR variante ale unui mic dejun ideal. Voi cum vă începeţi ziua?

Andreea Niţu, tastebazaar.blogspot.com

* Sandwichuri delicioase
Ingrediente: 2 ouă; 4 felii de pâine; somon afumat; roşii cherry; rucola.
Mod de preparare: Într-o oală mai largă, dar mai puţin adâncă, se pune apă cam de 3-4 degete. Se fierbe apa cu o lingură de oţet şi apoi se dă focul mai mic şi se pune încet oul care trebuie spart în prealabil într-o farfuriuţă mică sau într-un pahar mic. Se adună albuşul în jurul gălbenuşului cu o lingură şi se desprinde uşor de fundul oalei, dacă se prinde. După 3-4 minute se scot ouăle cu o spumieră şi se aşază pe o hârtie care să absoarbă apa în exces. Se prăjesc două felii de pâine, se ung cu puţin unt şi se aşază pe ele două felii subţiri de somon afumat, câteva fire de rucola şi ouăle peste care se presară puţină sare. Lângă ele se aşază câteva roşii cherry.
„Când vreau să mă răsfăţ, în weekend, acord mai multă atenţie micului dejun. Preferatele mele sunt pâine prăjită cu somon afumat şi ochiuri în apă, alături de un suc proaspăt de portocale. Şi dacă am şi un bucheţel de flori, nu-i aşa că e mic dejunul perfect?“

Foto: Andreea Niţu

.