Ouă de Paşte. Cum le preparăm altfel?

De Paşte suntem obişnuiţi cu ouăle roşii, fierte cât se poate de tare, alăturate unei salate din roşii proaspete. Însă, până atunci cum am putea pregăti altfel ouăle?

Am putea spune că sunt probabil, unele dintre cele mai uşor de pregătit alimente. Săţioase, cu multe proteine, ouăle sunt printre preferatele noastre atunci când vine vorba de un mic dejun energizant sau o masă de prânz. Însă cum le pregătim? De cele mai multe ori alegem variantele: ouă fierte, omletă sau ochiuri.

Avem însă şi alte sugestii pentru mese delicioase bazate pe albuşuri şi gălbenuşuri. Încercaţi şi voi cele 7 reţete!

CITEŞTE ŞI:

Top trucuri să faci grătarul perfect. Şi destinaţii unde poţi ieşi la iarbă verde

Top destinaţii din România unde poţi  petrece Sărbătorile de Paşte

Foto: Gourmet/Yanes,Romulo A, CN Digital Studio

Tags:
,
Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro