Florile, cand si cui le oferim?

Exista situatii in care prezenta unui buchet de flori este imperios necesara, in ciuda faptului ca nu este obligatorie. O vizita, nevoia de a multumi cuiva pentru un anumit lucru sau chiar o intalnire, acestea sunt momente in care prezenta florilor ne-ar ajuta destul de mult. In plus, florile sunt o modalitate eleganta de a incepe o colaborare, indiferent daca vorbim despre un parteneriat de afaceri sau despre o relatie de prietenie aflata la inceputuri.

Florile transmit un mesaj frumos si este cumva o lege nescrisa sa oferi o floare atunci cand un eveniment iti marcheaza viata. Din fericire poti cumpara si flori online, nu doar fizic, astfel incat sa iti poti eficientiza cat mai bine timpul. Daca te intrebi cum este posibil acest lucru, ei bine magazinele de profil iti ofera posibilitatea de a alege direct de pe site florile sau buchetul dorit, iar tu va trebui doar sa urmaresti niste poze pentru a alege ceea ce iti place. Acest lucru ne vine in ajutor si ne ofera posibilitatea de a beneficia in mod rapid de un buchet sau de un aranjament care sa poata fi oferit in timp util, mai ales fiind stiut faptul ca timpul se poate sa nu ne fie un foarte bun prieten in anumite momente.

Cand poti oferi florile sau aranjamentele florale?

Poti oferi un buchet de flori, atunci cand mergi sa vizitezi pe cineva. Fie ca vorbim despre o vizita in maternitate, cu ocazia nasterii unui bebelus, sau despre o simpla vizita de curtoazie, este de buna credinta sa oferi un buchet de flori. Practic aceasta este modalitatea ideala de a le oferi celor din jur sentimentul ca te-ai gandit la ei, este modul tau de a-ti spune ca iti pasa si ca intr-adevar conteaza persoana lor.

Florile porivite pot trensmite mesaje subtile. Cand vrei sa transmiti cuiva mai mult decat un simplu mesaj prin care sa spui ca iti pasa, florile sunt cea mai buna alegere. Te poti orienta catre flori de sezon sau poti cauta aranjamente care sa fie realizate din flori speciale, astfel incat sa poti impresiona inca din primele momente. Cu un trandafir delicat, iti poti exprima deopotriva sentimente, dar si recunostinta. Florile au un mod subtil de a etala trairile, iar acest lucru va ajuta foarte mult.

Prima intalnire, o cerere in casatorie, sau orice alt eveniment de acest tip se pot transforma in amintiri memorabile, menite sa iti raman adanc intiparite in labirintul memoriei.

Florile si aranjamentele florale sunt nelipsite de la nunta. Oricine stie ca la o nunta este un gest frumos sa daruiesti flori. Cui anume? Nasilor, miresei sau parintilor miresei, indiferent de persoana careia alegi sa ii daruiesti o floare, aceasta va fi mai mult decat bine primita. De aceea este cu adevarat minunat sa te orientezi catre un astfel de dar si sa alegi un buchet deosebit, adaptat situatiei. In plus, vei vedea ca la o nunta nu vor fi niciodata prea multe flori, deoarece acestea sunt folosite pentru infrumusetarea momentului si ulterior chiar pentru sesiunea foto.

Florile sunt o modalitate excelenta de a relationa cu cineva. Esti o persoana timida si ai vrea sa ii arati cuiva ca inseamna mult pentru tine? O floare sau un buchet de flori reprzinta solutii care te pot salva. Nu ai nevoie de multe cuvinte pentru a oferi flori, iar la nevoie poti anexa un biletel, in cazul in care te exprimi mult mai bine in scris.

Florile sunt un simbol al gingasiei si al puritatii. Ele transmit mesaje si infrumuseteaza, si mai mult decat atat, ele au proprietatea de a crea adevarate punti intre oameni. Indiferent ce floare vei alege, sau ce aranjament, vei vedea ca gestul tau va fi apreciat la justa sa valoare.

Diana Munteanu
diana.munteanu@ringier.ro