finlanda-exista-o-insula-destinata-doar-femeilor

În Finlanda există o insulă destinată doar femeilor

În Finlanda există o insulă destinată doar femeilor, cu program axat pe îmbunătățirea stării de sănătate, unde prezența bărbaților este interzisă. SuperSheIsland a fost recent cumpărată de fosta consultantă Kristina Roth, căreia i-a venit ideea după ce a petrecut mai multe vacanțe „recuperative” în California și la Ranch Malibu.

Vorbind cu cei de la New York Post, femeia a spus că un lucru care o deranja în timp ce-și făcea călătoriile idilice în diverse locuri era efectul pe care îl crea prezența bărbaților în atmosfera de refugiu. „Când în împrejurimi era un tip drăguț, femeile se dau cu ruj. Ideea e că, uite, concentrează-te pe tine – nu lăsa hormonii să ți se urce la cap,” a explicat ea. Cu toate astea, suntem siguri că și lesbienele ar putea aprecia o zonă „curățată” de bărbați.

„Iubesc bărbații!” a dăugat Roth, încercând să-și protejeze proiectul de inevitabilele critici conform cărora ar fi misandră și ar urî bărbații. De fapt, Roth s-a decis asupra Finlandei după ce s-a îndrăgostit de un bărbat din localitate. „Părinții lui dețin insula și arhipelagul, și-mi tot spunea el că insula de lângă ar fi de vânzare. I-am zis inițial că nu sunt interesată.”

A zis că nu era imediat încântată de ideea de a cumpăra o insulă – nu pentru că nu avea banii, ci pentru că tocmai cumpărase o bucată de pământ în Turks și Caicos. Totuși, a cumpărat insula de îndată ce a văzut-o.

Ruth cunoaște prea bine refugiile de vacanță destinate strict femeilor – antreprenoarea a fondat comunitatea SuperShe, după ce s-a plictisit de „aceleași tipuri de oameni la aceleași evenimente triviale.”

Alte stațiuni din Hawaii sau alte locuri promit să aducă împreună femei dinamice „cu scopul de a deveni niște persoane mai bune – iar evenimentele organizate pe insulă promit că vor realiza tot ce vă doriți. Zilele la un eveniment SuperShe sunt pline de soare, surf, mâncat sănătos și fitness.”

Înainte de a ne face toate bagajele instant, bineînțeles că Roth va invita momentan doar musafiri din rețeaua ei de partenere alese cu grijă. Când și publicul va primi undă verde, vor trebui să aplice și aplicația lor va fi aprobată în stil Soho House, ceea ce înseamnă că nu mulți vor reuși să ajungă.

Foto: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com