Top 5 seriale cu poveşti retro

Îţi era dor de farmecul poveştilor din trecut? Atunci nu ar trebui să ratezi nici măcar un episod din aceaste cinci producţii spectaculoase! Argumentăm.

Îţi era dor de farmecul poveştilor din trecut? Atunci nu ar trebui să ratezi nici măcar un episod din aceaste cinci producţii spectaculoase! Argumentăm!

Jazz era: Magic City
La mijlocul anilor 60, pe vremea în care Frank Sinatra era rege şi fumul trabucurilor cubaneze ascundea secrete dintre cele mai groaznice, Ike Evans (Jeffrey Dean Morgan) deschide cel mai luxos hotel din Miami, the Miramar Hotel, un loc al deşertăciunii, pândit de membrii mafiei acelei perioade. Băutură scumpă şi femei frumoase, sex torid şi acorduri de jazz, scene senzuale şi crime odioase, suspans şi dramatism: toate pe fundalul unei epoci glorioase, într-un oraş plin de păcate. Alături de Jeffrey Dean Morgan, distribuţia îi mai numără pe Danny Huston (şeful mafiei locale, Ben Diamond), Olga Kurylenko (superba soţie a lui Ike), Jessica Marais (seducătoarea soţie a lui Ben) şi doi actori tineri cu mult potenţial în rolul fiilor lui Ike: Christian Cooke şi Steven Strait. Sezonul II, din vară, pe HBO.

Saga nobililor şi a servitorilor: Downtown Abbey
Serialul britanic cu cel mai mult succes la ora actuală narează saga familiei Crawley în anii de dinaintea şi de după Primul Război Mondial. Aşteaptă-te la umor de calitate, la peisaje incredibile şi mai ales la povestea minunată a nobilimii şi a servitorilor, pe un domeniu de vis: Downtown Abbey.

Gangster drama: Boardwalk Empire
Enoch „Nucky“ Thompson (Steve Buscemi), liderul indiscutabil al oraşului Atlantic City în perioada Prohibiţiei este deopotrivă un politician reputat şi un gangster temut. Serialul este o radiografie reuşită a nebunilor ani 20, atunci când economia înflorea, alcoolul era tot mai greu de găsit, competiţia aprigă şi violenţa în creştere. Sezonul IV, din toamnă, pe HBO.

Retrostory: Mad Men
New York, fermecătoarea perioadă a anilor 60. Pe Madison Avenue se pune bazele unei afaceri care, cu timpul, va deveni o mină de aur: publicitatea. În centrul acţiunii se află Don Draper, cuceritorul director de creaţie cu un trecut misterios şi o viaţă sentimentală mai mult decât nestatornică.

Întoarcere în anii 60: Pan Am
Chiar dacă difuzarea serialului a fost oprită după un singur sezon îţi garantăm că cele 14 episode te vor ţine cu sufletul la gură. Serialul spune povestea piloţilor şi stewardeselor angajate la începutul anilor 60 pentru celebra companie aerienă Pan American World Airways. Distribuţia îi numără pe Christina Ricci, Margot Robbie, Michael Mosley, Karine Vanasse, Mike Vogel şi Kelli Garner.

Intră în galeria noastră şi pătrunde într-o lume fascinantă. 

Foto: Northfoto, 2012 Home Box Office, Inc. All rights reserved, 2012 Starz Entertainment , LLC, www.outnow.ch

.

Tags:
,