Top 5 filme de văzut la Les Films de Cannes á Bucarest

Cea de-a patra ediţie a evenimentului Les Films de Cannes á Bucarest va avea loc anul acesta între 25 şi 31 octombrie. GLAMOUR îţi prezintă cinci filme pe care să nu le ratezi.

Cea de-a patra ediţie a evenimentului Les Films de Cannes á Bucarest, iniţiat în 2010 de cineastul Cristian Mungiu, va avea loc anul acesta între 25 şi 31 octombrie, la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu şi CinemaPRO din Bucureşti şi va aduce, direct de la festivalul de pe Coasta de Azur, câteva dintre cele mai aşteptate filme ale anului.

Peste 50 de filme vor fi proiectate în cadrul festivalului, printre ele, în premieră, şi cele mai atractive şi premiate titluri din selecţia oficială a Festivalului de la Cannes. Invitatul special al acestei ediţii: Abdellatif Kechiche, regizorul premiat anul acesta cu Palme d’Or, la Festivalul de la Cannes, pentru tulburătorul La Vie d’Adéle: Chapitres 1 & 2.

GLAMOUR îţi prezintă cinci dintre filmele din selecţia festivalului, pe care să le vezi musai în sala de cinema!

Programul complet pe www.filmedefestival.ro. Biletele se pot achiziţiona fie de la casierii, fie online: pentru CinemaPRO, pe www.eventim.ro, pentru Cinema Elvira Popescu, pe www.eventbook.ro, iar pentru Cinema Studio, de la casieria cinematografului.

Foto: www.outnow.ch