millie bobby brown in serialul stranger things

Sezonul 3 din Stranger Things mai are de așteptat

După un prim sezon „Stranger Things” care a dat lovitura și un al doilea primit cu mare interes și nerăbdare de către fani, se pare că cel de-al treilea sezon mai are de așteptat. A fost un început de an plin pentru actorii serialului și nici nu au început încă filmările pentru sezonul 3.

sezonul-3-stranger-things-de-asteptat 3

De la prezența simpatică de la Globurile de Aur la cea de la SAG Awards, protagoniștii și-au sărbătorit succesul celui de-al doilea sezon din plin, înainte de a se întoarce în Hawkins, Indiana, în această primăvară.

E drept, și-au câștigat cu siguranță această pauză, căci odată ce încep filmările pentru următorul sezon, se va lucra non-stop până la sfârșitul anului 2018 sau începutul anului 2019, când se prefigurează reîntoarcerea serialului.

„Dacă am putea grăbi lucrurile, am face-o” a spus producătorul executiv Shawn Levy. „Dar vom face lucrurile bine, vom face totul așa cum trebuie” a mai adăugat el.

Vestea bună este că frații Duffer și Shawn Levy au deja povestea pe care se va baza următorul sezon, iar acum se află în plin proces de a clarifica și organiza restul detaliilor pentru fiecare scenă în parte, din fiecare episod. „Vor fi 8 sau 9 episoade” a menționat Levy.

Deși producătorul se ferește să ofere alte informații, acesta a declarat totuși că îi vor da o pauză (bine-meritată) lui Will Byers, după trauma din ultimul sezon. Pe lângă acest detaliu, se poate asuma orice, însă în orice caz, lucrurile se vor schimba și vor apărea noutăți.

sezonul-3-stranger-things-de-asteptat 2

Cu alte cuvinte, stați pe fază!

 

Foto: Netflix

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com