sebastian-stan-vine-la-cea-de-doua-editie-american-independent-film-festival-bucuresti

Sebastian Stan vine la cea de-a doua ediție a American Independent Film Festival, București!

Sebastian Stan vine la cea de-a doua ediție a American Independent Film Festival, București! Festivalul va avea loc între 27 aprilie și 3 mai, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București.

Actorul american de origine română, Sebastian Stan, care a ajuns să joace în unele dintre cele mai titrate producții americane de film, alături de actori ca Matt Damon, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Chris Evans sau Robert Downey Jr., vine la București în această primăvară. Sebastian Stan va fi invitatul de onoare al celei de-a doua ediții a American Independent Film Festival care va avea loc la București între 27 aprilie și 3 mai 2018 și va prezenta în premieră în România cel mai recent film al său, biopic-ul „I, Tonya”, regia Craig Gillespie, film cu trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur și cinci nominalizări la Premiile BAFTA.

Alături de Sebastian Stan la ediția din acest an a American Independent Film Festival vor mai fi prezente și alte personalități ale cinematografiei americane iar festivalul va continua să aducă la București o selecție a celor mai apreciate filme independente americane recente.

Sebastian Stan joacă alături de Margot Robbie și Allison Janney în filmul „I, Tonya” (2017), despre cunoscuta patinatoare Tonya Harding, unul dintre cele mai lăudate filme ale anului, cu 3 nominalizări la Premiile Oscar, Globul de Aur pentru Allison Janney și 5 nominalizări la Premiile BAFTA. Filmul va deschide American Independent Film Fetival de anul acesta, pe 27 aprilie, și va fi urmat de un dialog cu Sebastian Stan. Publicul din România va avea astfel ocazia să afle de la actorul român cum e să fii coleg de platou cu Meryl Streep, Margot Robbie, Anne Hathaway sau Ashton Kutcher.

Prima ediție a AIFF a avut loc în septembrie 2017 și i-a avut ca invitați speciali pe actorii Ethan Hawke, Joaquin Phoenix și John C. ReillyRegizorul Barry Jenkins, câștigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017, a deschis festivalul printr-un Q&A în direct prin Skype, la finalul proiecției filmului „Moonlight

American Independent Film Festival este organizat de Asociația Cinemascop, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, susținut de Catena.

Foto: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com