The Death and Life of John Donovan: Personajul Jessicăi Chastain a fost tăiat din film

Ce a anunțat în această dimineață Xavier Dolan despre ultimul său film, The Death and Life of John Donovan a fost un șoc pentru mulți dintre fanii regizorului.  Personajul Jessicăi Chastain a fost tăiat din film. Xavier Dolan a ținut să precizeze că decizia nu are vreo legătură cu interpretarea actriței. Mai degrabă că se întâmplă prea multe în film și că versiunea originală avea deja mai mult de patru ore. A anunțat veștile pe Instagram, unde a împărtășit laude numeroase pentru una dintre actrițele lui preferate. 

Dolan continuă să explice că „subplot-ul antagonistului pe care-l alesese pentru Jessica, deși era amuzant și distractiv, nu părea că ar aparține domeniului în care se situează povestea, acesta sfârșind a fi mai mult despre copilărie și visele asociate cu această perioadă decât cu eroii și dușmanii lor.”

„Jessica, de la bun început, nu numai că a apărat proiectul, dar și pe mine, de mai multe ori.” continuă regizorul. „Este o actriță extraordinară, un artist implicat în ce se întâmplă acum în mediul politic, care luptă neîncetat pentru cauzele în care crede. Este respectată de cei din breaslă și iubită de public.”

Puteți citi declarația lui Dolan mai sus și să vă resemnați cu faptul că Kit Harington, Ben Schnetzer, Natalie Portman, Bella Thorne, Susan Sarandon, Jared Keeso, Kathy Bates, Thandie Newton, Michael Gambon și Sarah Gadon vor apărea în film.

Foto: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com