Patrick „McDreamy” Dempsey revine pe micile ecrane

La doi ani după ce ne-a distrus speranțele în umanitate și a părăsit Anatomia lui Grey, McDreamy revine pe ecranele televizoarelor, într-un nou serial: The Truth About the Harry Quebert Affair. 

Derek Sheperd nu mai e, dar Patrick Dempsey a găsit rolul care l-a convins să revină în televiziune după doi ani de absență. The Truth About the Harry Quebert Affair e o adaptare după best-sellerul scris de Joël Dicker și spune povestea unui profesor universitar, Harry Quebert, care e acuzat de crimă după ce este găsit trupul unei tinere de 15 ani, îngropat în curtea sa.

Personajul principal este de fapt Marcus Goldman, un scriitor tânăr care îi cere ajutorul lui Harry pentru a ieși dintr-un blocaj de inspirație și vine la acesta acasă. Dar planurile sale sunt date peste cap atunci când mentorul său e acuzat de crima unei adolescente care a dispărut în urmă cu mai mulți ani.

După ce a terminat contractul pentru Anatomia lui Grey, Dempsey a declarat că nu s-ar mai implica într-un proiect atât de amplu, cu 24 de episoade pe sezon, căci un asemenea ritm de muncă îți afectează viața personală.

Foto: northfoto.com

erika
erika.chivu@ringier.ro