Paddington 2 este cel mai bine cotat film din istoria Rotten Tomatoes

Depășind Lady Bird, un alt film care a făcut valuri în ultima perioadă, atât în rândurile spectatorilor, cât și ale criticilor, Paddington 2 este cel mai bine cotat film din istoria Rotten Tomatoes.

Lui Paddington îi plac senvișurile cu marmeladă, iar criticii îl plac pe Paddington – atât de mult încât Paddington 2 este de-acum cel mai bine cotat film din istoria Rotten Tomatoes. Filmul a primit procentul de 100% „fresh” pe acumulatorul pe review-uri cu 167 de recenzii, ceea ce înseamnă că a depășit Toy Story 2 (care are un scor de 163 de recenzii pozitive atașate). „Lady Bird” a ținut anul trecut același record pentru o scurtă perioadă de timp până când a fost publicată o singură recenzie negativă. Aclamatul film al Gretei Gerwig are acum un total de 217 recenzii pozitive.

Paul King, care a regizat ambele filme Paddington, a declarat următoarele:

„Filmele Paddington înseamnă o groază de muncă – dar e tipul acela de muncă executată din dragoste. Atât de mulți oameni și-au pus inima și sufletul în acest proiect, timp de luni și ani întregi chiar, lucrând din greu la fiecare scenă, la fiecare cadru, și suntem cu toții extrem de recunoscători pentru răspunsul pozitiv pe care l-am primit până acum. Sperăm că va inspira oamenii să meargă la cinema să vadă pe cont propriu dacă un film cu un animal care vorbește poate fi într-adevăr bun, și dacă Hugh Grant poate arăta incredibil de arătos chiar și îmbrăcat ca o călugăriță. (Indiciu: da.)”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com