netflix-anunta-data-lansarii-pentru-filmul-annihilation

Netflix anunță data lansării pentru filmul Annihilation

Mult așteptatul film „Annihilation” o are ca protagonistă pe Natalie Portman și va fi disponibil pe platforma Netflix din 12 martie.

Lena, biolog și fost soldat, se alătură unei misiuni speciale pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu soțul ei în interiorul Zonei X, marcată de un fenomen sinistru și misterior care se extinde pe coasta americană. Odată ajunși în interiorul zonei, descoperă o lume cu peisaje si creaturi mutante, periculoasă, dar și impresionantă, care le amenință atât viața, cât și sănătatea.

netflix-anunta-data-lansarii-pentru-filmul-annihilation

Scris și regizat de Alex Garland (Ex Machina, 28 Days Later) și bazat pe celebra trilogie Southern Reach de Jeff VanderMeer, Annihilation are o distribuție impresionantă: Natalie Portman, Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez și Tuva Novotny.

Una dintre influențele noului film al lui Alex Garland este clasicul film științifico-fantastic de groază din 1979 regizat de Ridley Scott, „Alien”, dar și unul mai recent, drama științifico-fantastică din 2016, „Arrival”. Asemenea celei din urmă, pelicula „Annihilation” începe în tonuri reci de albastru și gri și variază între prezentul în care biologul Lena (Natalie Portman) își învață studenții noțiuni de bază și secvențe retrospective cu soțul ei, ofițerul Kane (Oscar Isaac). Aflat într-o misiune secretă, acesta nu îi poate oferi nicio informație, iar în momentul în care cei doi pierd contactul, se presupune că acesta ar fi murit. După 12 luni, Kane se întoarce fără nicio explicație, însă ce ar fi trebuit să fie o reîntâlnire fericită, lucrurile se complică pe toate planurile posibile.

Vezi trailerul mai jos:

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com