Meryl Streep va juca în cel de-al doilea sezon din Big Little Lies

Tocmai când credeai că „Big Little Lies” nu-și putea mări distribuția sau să și-o îmbunătățească, acum vin veștile conform cărora Meryl Streep va juca în cel de-al doilea sezon din Big Little Lies. 

Streep de-abia ce a semnat pentru apariția în celui de-al doilea sezon al seriei. Li se va alătura starurilor care se vor întoarce la rândul lor, Reese Witherspoon și Nicole Kidman.

Streep o va juca pe mamalui Perry Wright (Alexander Skarsgård), soțul abuziv al lui Celeste (Kidman). Personajul lui a fost (Spoiler pentru primul sezon!) omorât în primul sezon.

Conform celor de la The Hollywood Reporter, Mary Louise, numele personajului lui Streep, este îngrijorată în privința nepoților ei acum că a aflat de moartea lui, și a sosit în Moterey, aflându-se în căutarea răspunsurilor.

După cum și cei de la The Playlist au indicat pe Twitter, Streep și Skarsgård au deja un soi de conexiune pe micul ecran… într-ul fel.

Bănuim că nu e chiar ceva canon, dar vom presupune oricum.

Alexander Skarsgård e așteptat să se reîntoarcă în cel de-al doilea sezon din „Big Little Lies”. Niciun alt membru al distribuției pare să fie deja înscris, însă Reese Witherspoon și Nicole Kidman au fost confirmate, și nu pare departe de adevăr să presupunem că și Zoë Kravitz se va întoarce, având în vedere că în cel de-al doilea sezon trebuie să-i introducă pe părinții lui Bonnie.

Sezonul 2 din Big Little Lies va avea șapte episoade. Creatorul seriei, David E. Kelley le-a scris deja, așa cum a făcut și pentru sezonul precent. Liane Moriarty, scriitoarea romanului pe care se bazează primul sezon, a ajutat să creeze povestea.

Andrea Arnold va regiza întreg sezonul. Îl înlocuiește pe Jean-Marc Vallée, cel a ținut frâiele sezonului trecut.

Încă nu se știe când va apărea cel de-al doilea sezon din Big Little Lies – dar puteți paria că ne vom parca în fața televizorului când o face, mai ales acum, când a fost adăugată și Streep în mix.

Andrea Arnold is directing the entire season. She replaces Jean-Marc Vallée, who helmed the last season.

There’s no word yet on when Big Little Lies Season 2 will air – but you can bet we’ll be parked in front of our TVs watching when it does, especially now that they’ve gone and gotten Streep in the mix.

 

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com