Marion Cotillard într-un nou rol de Oscar

A treia ediţie a festivalului Les Films de Cannes á Bucarest aduce la Bucureşti unul dintre cele mai emoţionante filme ale anului: De rouille et d’os.

A treia ediţie a festivalului Les Films de Cannes á Bucarest aduce la Bucureşti unul dintre cele mai emoţionante filme ale anului: De rouille et d’os. Filmul lui Jacques Audiard spune povestea întâlnirii dintre Ali, un tânăr turbulent şi Stéphanie, o dresoare de balene ucigaşe în parcul acvatic din Antibes. După ce Stéphanie este victima unui accident grav, în urma căruia nu va mai putea merge, între cei doi se înfiripă o relaţie deopotrivă de prietenie şi de iubire. Cu Marion Cotillard şi actorul belgian Matthias Schoenaerts în rolurile principale.

Les Films de Cannes à Bucarest se deschide pe 19 octombrie, la Cinema Studio şi Cinema Elvira Popescu din Bucureşti, odată cu proiecţia filmului 7 days in Havana, în prezenţa regizorului Elia Suleiman, şi se va închide cu excepţionala peliculă a lui Cristian Mungiu, După dealuri, pe 25 octombrie. Pe lângă întâlnirile cu regizorii Matteo Garrone şi Elia Suleiman, festivalul marchează şi premierele unor filme mult-aşteptate din selecţia oficială a Cannes-ului, precum Beasts of the Southern Wild, In the Fog, Holy Motors şi Cosmopolis.

Foto: www.outnow.ch