katherine-heigl-va-juca-in-serialul-suits

Katherine Heigl va juca în serialul Suits!

USA Network a anunțat miercuri că Katherine Heigl va juca în serialul Suits, în cel de-al optulea sezon ca personaj recurent.

Heigl o va juca pe Samantha Wheeler, un nou partener talentat de la Pearson Specter Litt care sfidează status quo-ul și va deveni ori cel mai mare aliat al firmei, ori cel mai mare dușan. Se alătură personajelor recurente Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Rick Hoffman, și unui alt personaj recurent, Dulé Hill. Noul sezon își va începe producția în luna aprilie în Toronto.

„Să mă alătur echipei Suits a fost calea naturală nu numai de a colabora cu o rețea pe care o admir, dar și să ajung să fac parte dintr-un show al cărui fan destoinic sunt,” a spus Heigl. „M-am uitat la Suits de la bun început și mă simt incredibil de norocoasă că sunt cel mai nou membru al familiei Pearson Specter Litt.”

Heigl este o actriță premiată cu un Emmy și nominalizată de două ori la Globurile de Aur, precum și o producătoare. E cunoscută cel mai bine pentru apariția în filme precum „27 Dresses”, „Knocked Up” și „The Ugly Truth”, pe care l-a și produs executiv, dar și munca sa pe platourile serialului universal aclamat al ABC, “Grey’s Anatomy”. Recent, Heigl a fost protagonista thiller-ului „Unforgettable”..

 

USA Network a anunțat marți că serialul se va întoarce pentru un al optulea sezon, însă fără personajele regulate ale lui Patrick J. Adams și Meghan Markle. Ambii își vor face ieșirea la sfârșitul sezonului 7, în cea de-a doua jumătate care va avea premiera pe 28 martie. Creatorul serialului Aaron Korsh mai lucrează și la un serial spinoff centrat pe personajul Ginei Torres, Jessica Pearson – tot pentru USA.

Foto: Northfoto

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com