Jessica Capshaw si Sarah Drew parasesc serialul Grey's Anatomy

Jessica Capshaw și Sarah Drew părăsesc serialul Grey’s Anatomy

O veste tristă pentru iubitorii dramei medicale aflată la cel de-al 14-lea sezon. Două dintre cele mai populare și longevive personaje din Grey’s Anatomy, Dr. Arizona Robins (Jessica Capshaw) și Dr. April Kepner (Sarah Drew) vor părăsi serialul la finalul sezonului în curs.

Jessica Capsaw și Sarah Drew își iau rămas bun de la Grey’s Anatomy

Decizia a fost luată de către producătorii care la începutul fiecărui sezon trebuie să se hotărască asupra fiecărui membru din distribuția serialului în parte. Conform surselor, Capshaw și Drew sunt singurele dintre personajele vechi care vor părăsi anul acesta serialul.

Jessica Capsaw a făcut parte din distribuția serialului timp de 10 ani, jucând rolul Arizonei Robbins, în vreme ce pe Sarah Drew am putut să o vedem timp de 9 sezoane în rolul lui April Kepner.

Jessica Capshaw si Sarah Drew parasesc serialul Grey's Anatomy

Jessica Capshaw si Sarah Drew parasesc serialul Grey’s Anatomy

Serialul nu a mai fost reînnoit oficial pentru cel al 15-lea sezon, însă putem anticipa acest lucru datorită rating-urilor înalte și nu în ultimul rând, mulțumită starului Ellen Pompeo care a semnat de curând un contract pe doi ani.

Motivul pentru plecarea celor două actrițe s-ar părea să fie direcția creativă diferită pe care și-o dorește serialul.

„Personajele Arizona și April sunt bine înrădăcinate în istoria serialului Grey’s Anatomy grație muncii extraordinare pe care o depun Jessica Capshaw și Sarah Drew” a spus Krista Vernoff, producătorul executiv. „Însă ca scenariști, treaba noastră este să urmărim poveștile acolo unde vor ele să se ducă, chiar dacă uneori acest lucru înseamnă să ne luăm la revedere de la personaje pe care le iubim. A fost o adevărată bucurie și un privilegiu să lucrăm cu asemenea actrițe fenomenal de talentate.”

Shonda Rhimes a făcut referire și la semnificația culturală a celor două personaje: „Îmi este întotdeauna greu să îmi iau rămas bun de la oricare dintre personajele mele. Arizona Robbins și April Kepner nu sunt doar extrem de iubite, ci și emblematice – atât comunitatea LBGTQ, cât și cea a creștinilor devotați sunt insuficient reprezentate pe micile ecrane. Le voi fi întotdeauna recunoscătoare amândurora pentru că au adus la viață aceste personaje și că au inspirat femei din toată lumea. Jessica și Sarah vor face întotdeauna parte din familia Shondaland.”

Always such a joy to work with this pretty lady!! @jessicacapshaw ❤️❤️❤️

A post shared by Sarah Drew (@thesarahdrew) on

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com