Începe producția pentru „Blonda de la Drept 3” cu Reese Witherspoon în rolul principal?

Începe producția pentru „Blonda de la Drept 3” cu Reese Witherspoon în rolul principal?

Vești bune pentru nostalgici și fani ai filmului „Blonda de la Drept”! S-ar părea că se pregătește o a treia parte a producției cinematografice, iar Reese Witherspoon ar avea să joace, încă o dată, rolul lui Elle Woods.

La 17 ani de la producția primei părți, și 15 de la cea de-a doua parte, se pare că începe producția pentru „Blonda de la Drept 3”. Reese Witherspoon ar urma să joace în continuare rolul principal, potrivit unor informații dezvăluite de Deadline, însă deocamdată neconfirmate.

Va exista „Blonda de la Drept 3”?

Sursele publicației spun că au loc ultimele negocieri între Kirsten „Kiwi” Smith și Karen McCullah, cei care au adaptat romanul Amandei Brown pentru filmul apărut în 2001. Aceștia pun la cale producția celei de-a treia părți, „Blonda de la Drept 3”, și sunt „foarte aproape de o înțelegere cu Reese Witherspoon să joace din nou rolul” lui Elle Woods. Din echipa de producție ar urma să facă parte aceiași Marc Platt și Adam Siegel, numai că de data asta li s-ar alătura și Reese Witherspoon.

Se pare că munca la noul scenariu va începe imediat ce echipa va fi completată de un regizor. Cel care a orchestrat jocul actorilor în filmul original a fost Robert Luketic, însă deocamdată nu se știe dacă se va alătura producției pentru cea de-a treia parte.

Informațiile nu sunt confirmate deocamdată, însă noi ne-am entuziasmat la gândul că urmează să înceapă producția pentru „Blonda de la Drept 3”. Reese Witherspoon în rolul lui Elle Woods ne-a cucerit încă de la prima parte a filmului, și abia așteptăm să o vedem din nou în garderoba predominant roz și cu adorabilul ei Chihuahua purtat în poșetă. Totuși, faptul că Reese ar urma să se alăture echipei cu rolul de producător, nu doar de actor, ar influența atât scrierea scenarului cât și caracterul lui Elle Woods.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com