Greys-Anatomy-ar-fi-trebuit-sa-aiba-un-titlu-total-diferit

Grey’s Anatomy ar fi trebuit să aibă alt titlu și alte personaje

Unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului, Grey’s Anatomy ar fi trebuit să fie cu totul diferit. Acțiunea nu ar fi trebuit să aibă loc în Seattle, iar Alex Karev nu ar fi fost unul dintre personaje. Știm, știm, nici noi nu ne putem imagina serialul fără el. 
Shonda Rhimes, creatoarea serialului, a dezvăluit că titlul inițial al serialului a fost Surgeons și acțiunea ar fi trebuit să aibă loc în New York, Philadelphia sau Boston. Șocant, știm!
Miranda Bailey a fost inițial descrisă că fiind o femeie cu părul blond și bucle, mică de statură, dar recunoaștem că Chandra Wilson este o alegere mult mai bună și nu ne-am putea imagina serialul fără ea. Cristina ar fi trebuit să fie îndrăgostită de Denny, McDreamy (ah, oare chiar nu există nicio șansă să revină?!) ar fi trebuit să aibă o fiică adolescentă și Preston Burke ar fi trebuit să fie căsătorit. Cu alte cuvinte, serialul pe care îl știm și pe care îl urmărim cu sufletul la gură și cu un bax de șervețele lângă noi, ar fi fost complet diferit.

Ce spui? Care variantă ți-ar fi plăcut mai mult? Cea de acum sau varianta inițială?

Spoiler: vezi AICI ce personaj îndrăgit va părăsi serialul sezonul acesta.

Foto: Northfoto

 

erika
erika.chivu@ringier.ro