“Gossip Girl”, “Sex and the City” şi “Friends” înainte să devină seriale de succes

„Gossip Girl“, „Sex and the City“, „Seinfeld“, „Desperate Housewives“ şi „Friends“ sunt doar câteva dintre producţiile care au generat o adevărată nebunie în rândul fanilor de pretutindeni. Haideţi să revedem primele trailere de promovare a serialelor noastre preferate înainte ca acestea să devină adevărate hituri de televiziune

„Gossip Girl“, „Sex and the City“, „Seinfeld“, „Desperate Housewives“ şi „Friends“ sunt doar câteva dintre producţiile care au generat o adevărată nebunie în rândul fanilor de pretutindeni. Vă mai aminţiţi de simpaticii Rachel, Joey, Chandler, Monica şi Phoebe din „Friends“? Sau de adorabila Carrie Bradshaw care ne încânta întotdeauna cu aventurile prin care trecea? Suntem convinse că da. Şi pentru că toamna este anotimpul nostalgiei, se cuvine să revedem primele trailere de promovare a serialelor noastre preferate înainte ca acestea să devină adevărate hituri de televiziune. 

„Desperate Housewives“ şi poveştile lor de viaţă din suburbia americană.

„Friends“ – parcă nu ne vine să credem cât timp a trecut, nu-i aşa?

 

„Seinfeld“ – Jerry Seinfeld este, fără îndoială, unul dintre acei oameni pe care i-am lua cu noi pretutindeni ca să ne binedispună în fiecare moment.

 

„Gossip Girl“ – poate cel mai îndrăgit serial adolescentin. Povestea de dragoste dintre Chuck şi Blair ne-a ţinut cu sufletul la gură.

 

„Sex and the City“ – Carrie Bradshaw va rămâne întotdeauna una dintre favoritele noastre.