Două personaje iubite din „Suits” părăsesc serialul

USA Network și Universal Cable Productions au anunțat ieri că Suits a fost reînnoit pentru un al optulea sezon. Creatorul serialului și producătorul executiv Aaron Korsh se va întoarce, precum și Gabriel Macht în rolul lui Harvey Specter, Sarah Rafferty ca Donna Paulsen, Rick Hoffman în rolul lui Louis Litt, precum și noul personaj devenit obișnuit – Dulé Hill în rolul lui Alex Williams. Vestea cea mare însă: Două personaje iubite din „Suits” părăsesc serialul. 

În plus, rețeaua a mai anunțat că cea de-a doua jumătate a sezonului 7 din Suits va avea premiera miercuri, 28 martie, acesta culminând cu un episod final de două ore tot miercuri, 25 aprilie – într-o narativă prin care audiența va putea spune la revedere personajelor Mike Ross (Patrick J. Adams) și Rachel Zane (Meghan Markle).

„După șapte sezoane, Suits rămâne una dintre cele mai iubite și populare serii ale rețelei USA Network”, spune Chris McCumber, președinte al Entertainment Networks, NBC Universal Cable Entertainment. „În timp ce ne bucurăm pentru sezonul 8, toată lumea de la USA le va duce dorul lui Patrick și Meghan, iar noi suntem extrem de recunoscători pentru talentul și angajamentul arătate față de Suits sezon de sezon. Le dorim amândurora tot ce-i mai bun.”

Suits a început când marele avocat Harvey Specter și-a luat riscul de a-l angaja pe Mike Ross – un tip genial, care însă renunțase la facultate – ca asociat la o firmă de avocatură prolifică din Manhattan. Mai bine de șapte sezoane mai târziu, acest duo dinamic, alături de Louis, Donna și Rachel au devenit o familie – fiecare implicat în reușitele și tumulturile celuilalt.

Acum, cu întoarcerea jumătății de sezon, Harvey trebuie să se descurce cu faptul că Jessica (Gina Torres) și-a pierdut licența de a mai profesa, în timp ce procesează felul în care sărutul cu Donna îi va afecta relația cu Paula (Christina Cole). Mike încearcă să jongleze cu angajamentele față de firmă, pasiunea sa pentru munca pro bono, dar și logodna cu Rachel. În tot acest timp, Louis se chinuie cu bine, cu rău pe parcurs ce aventura sa cu Sheila (Rachael Harris) avansează.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com