Tot ce știm despre sezonul 8 al serialului American Horror Story

Detalii despre sezoanelor 8 și 9 din American Horror Story

Poate că anul doar ce a început, dar Ryan Murphy, creatorul serialului American Horror Story, deja se gândește în viitor. În cadrul unei conferințe de presă, acesta a anunțat că acțiunea sezonului 8 se va derula niciunde în altă parte decât în viitor.

„Tot ce pot să spun este că vreau să călătoresc în viitor, ceea ce nu am mai făcut până acum”, a spus Murphy.

Asta înseamnă că lucrurile se petrec la ani, poate chiar decenii după sezonul 7 care s-a situat în America lui Trump, iar lucrul acesta ne trezește cu siguranță interesul. Chiar dacă nu a declarat mai multe, știm doar că nu va fi vorba despre cosmos, așa cum s-a și confirmat.

Scenariștii vor începe să scrie abia din februarie, însă toată echipa este entuziasmată de ideea generală a sezonului. „Este diferit de ce am făcut până acum dar asta încerc să fac mereu – opusul a ceea ce am mai făcut înainte” a declarat Murphy.

Cât despre actori, acesta nu a început încă castingul însă speră să îl aibă în echipa sa pe Evan Peters, alături de care lucrează în prezent la o nouă dramă intitulată Pose.

În mod surprinzător, sezonul 9 al serialului este deja în lucru. Cum va arăta te întrebi? Într-un mare fel datorită combinației dintre două cele mai bune sezoane de până acum, sezonul 1, Murder House și sezonul 3, Coven. Pentru această uniune de sezoane, Murphy își dorește să adune toți membrii originali: Dylan McDermott, Connie Britton, Jessica Lange și Kathy Bates.

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com