Dakota Johnson a trebuit să-și lipească lenjeria cu superglue pentru anumite scene din Fifty Shades

Dakota Johnson a trebuit să-și lipească lenjeria cu superglue pentru anumite scene din Fifty Shades

Dakota Johnson a trebuit să-și lipească lenjeria cu superglue pentru anumite scene din Fifty Shades. Dakota Johnson este în mijlocul celor mai fierbinți scene din Fifty Shades, însă procesul filmării lor poate deveni deloc sexy. Chiar și după trei scene în seria senzuală de blockbuster, filmarea secvențelor din dormitor alături de colegul ei, Jamie Dornan, însă este inconfortabilă. 

„Nu e ceva obișnuit, nici măcar nu e amuzant. Nu a devenit deloc mai ușor, chiar și după trei filme.” a declarat Johnson pentru MarieClaire.com

De asemenea, nici faptul că a trebuit să poarte lenjerie adezivă în timp ce filma scenele nud nu a ajutat. „Aveam un fel de chiloți tanga fără bretele care aveau superglue pe ei,” a adăugat. „Nu e neapărat lipici, însă e ceva lipicios. E ceva în genul bandei pe care ți-o pui peste sfârcuri, numai că sub formă de lenjerie. Însă e lipicios numai la un capăt, nu peste tot.”

Soluția? Superglue. „Se dădea jos singură pentru că adezivul se cosuma, așa că atunci îl lipeau cu superglue ca să nu cadă de pe corpul meu,” a explicat Johnson. „Iar eu purtam două chestii de genul.”

Din fericire, nu a durut. „Nu e durerors, adică abia simt ceva acolo,” a continuat ea. „Însă bănuiesc că ai nevoie măcar să simți că ești într-un fel acoperit. E foarte bizar.”

Jamie Dornan a pățit o gafă similară cu elementul de garderobă menit pentru acoperământ. După ce a ales un „modesty sock” pentru scenele sale nud, actorul a realizat că a ales unul care fusese deja purtat de cineva.

„Am ales una ale cărei formă și aspect îmi conveneau, am luat-o din recipient, iar mai apoi, am văzut că pe cusătură scria „deținut #3” i-a spus lui Jimmy Kimmel mai devreme luna aceasta. „Mi-am zis – drace! – a mai fost folosită înainte.”

Foto Credit: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com