Comedians in Cars Getting Coffee este acum pe Netflix!

Dacă îți place comedia și îi apreciezi pe cei care o fac, în special când vorbim de comedianți de talia lui Jerry Seinfeld, cu siguranță ai auzit de serialul lui, Comedians in Cars Getting Coffee. Lansat în 2012, Seinfeld și-a băut cafeaua cu cei mai tari oameni din lumea comediei (David Letterman, Larry David, Tina Fey) și nu numai (episodul în care dă o tură cu mașina în jurul Casei Albe cu însuși Barack Obama este un must-see).

Cu oricare dintre oamenii cu care vorbește, fie despre viețile lor personale, muncă sau colecția sa impresionată de mașini în care se întâmplă toate dialogurile, Jerry Seinfeld reușeste în cel mai savuros mod posibil să își prezinte invitații exact cum sunt aceștia în afara scenei.

După ce a fost găzduit de Crackle, platforma de streaming a lui Sony, serialul a fost preluat de Netflix, unde începând de pe 5 ianuarie îl poți urmări în întregime.

Entuziasmul crește în așteptarea noilor episoade care promit să aibă invitați ca Tom Hanks, Dave Chappelle și starul din Saturday Night Live, Kate McKinnon.

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com