scene amuzante tăiate la montaj din serialul Friends

Cele mai amuzante scene tăiate la montaj din serialul Friends

Să recunoaștem: am prefera de o mie de ori să stăm în casă și să mâncăm floricele în timp ce ne uităm, de dimineața până seara, la serialul Friends. Și ce poate fi mai amuzant decât episoadele acestui minunat serial? Scenele tăiate la montaj!

Dacă ți-ai propus în noul an să ieși mai mult din casă sau să te bucuri de ceva mai multă productivitate… ei bine, îți urăm succes pentru că serialul Friends este acum disponibil pe Netflix și cele 236 de episoade îți vor da planurile peste cap! Serialul care a rulat timp de zece ani este fără îndoială unul dintre cele mai îndrăgite seriale de comedie, iar cele șase personaje principale continuă să își câștige noi fani de la o generație la alta.

Ce-ar fi dacă ți-am spune că există ceva și mai amuzant decât un episod din Friends? Nu este vorba de vreun spinoff sau de mini seria Joey (care, să recunoaștem, nu a fost deloc grozavă), ci vorbim de scenele tăiate la montaj.

Pentru că singurul lucru mai amuzant decât a-i vedea pe Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry și Lisa Kudrow spunându-și replicile perfect este să-i urmărești cum o dau în bară. Iată cele mai amuzante scene tăiate la montaj din serialul Friends.

Când Ross a cântat la cimpoi și nimeni nu s-a putut abține să nu râdă (în scena care a intrat în episod, Rachel încă râde)

Emma a creat câteva momente atât de adorabile, care au fost eliminate la montaj 

Acel moment când Chandler a reușit, în final, să zică replica corect, dar Joey a stricat totul 

Când Rachel, Ross și Chandler încercau să urce canapeaua pe scări, dar niciunul dintre ei nu se putea opri din râs

Când grimasele făcute de Chandler au fost prea mult pentru Ross 

Când Monica nu se pricepe deloc la tenis și asta îi face pe toți să râdă

Când prostituata din apartamentul Monicăi i-a făcut pe Chandler și Joey să râdă în hohote

Când Ross pare să fi ajuns la pubertate 

Când Phoebe întreabă „Ce miroase?“, iar toți ceilalți râd atât de mult că nu îi pot răspunde

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro