Cei mai sexy actori de la Hollywood: cu sau fără barbă?

S-a hotărât: niciun bărbat nu va mai ieşi din casă fără barbă de-acum înainte. De ce? Pentru că arată incredibil de seeexy!

S-a hotărât: niciun bărbat nu va mai ieşi din casă fără barbă de-acum înainte. De ce? Pentru că arată incredibil de seeexy!

Şi, să fim serioase, cui nu îi place un bărbos hot? În ultima perioadă, treptat-treptat, trendul bărboşilor şi-a câştigat supremaţia în universul masculin. Altfel spus, adio aparat de ras, adio look fresh şi inocent de adolescent! Primii care s-au conformat au fost, bineînţeles, actorii de la Hollywood, ale căror podoabe faciale au făcut ravagii în rândul fanelor de pretutindeni. Şi nici nu avea cum să fie altcumva, deoarece le stă atât de bine încât am uitat că a existat o vreme în care nu au avut deloc barbă.

L-aţi văzut vreodată pe Chris Hemsworth fără barbă? Nu prea, nu-i aşa? Iar Ryan Reynolds, mereu ras şi aranjat, arată surprinzător de hot în calitate de bărbos. Însă exemplele în rândul actorilor de la Hollywood nu se opresc aici, căci resursele de bărboşi sunt inepuizabile.

Intră în galeria foto alăturată şi lasă-te fermecată de cele zece ispite masculine din lumea filmului.

Nu uita să ne spui ce variantă îţi place mai mult: cu sau fără barbă?

Foto: Hepta